Burns House

Leave a comment
Projects
Nestled comfortably on a 40 acre block to the south of Armidale this house was in need of an update.
The existing building was adequate in area, but lacked light,views and a sense of space.

The answer was a reductive approach, created by the strategic removal of internal walls and a substandard northern sun room.

Next came a coat of white paint, bamboo flooring, a new kitchen, bathroom and laundry and new locally made timber doors and windows.

The result is a comfortable home that now opens up to the views, feels light and spacious and meets the constraints of a modest budget.
.

dsc_0708 dsc_0764

dsc_0750

dsc_0704 dsc_0647img_7872

dsc_0755

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s