Project: Glebe Studio

Projects

A tiny vacant block in inner city Glebe was turned into a working studio with prized lower ground parking, bathroom and work space. Our focus was on sustainable design and materials. Water tanks are utilised on the upper level as there is no additional land available for conventional installation.

Exterior, lower ground parking. Upper level balcony with water tanks.

Exterior, lower ground parking. Upper level balcony with water tanks.

Glebe Studio Living Area

Glebe Studio Living Area

Glebe Studio Living Area

Glebe Studio Living Area

Glebe Studio Living Area

Glebe Studio Living Area

Bathroom storage

Bathroom storage

Bathroom Detail

 

 

 

 

 

Water tank, brick and joinery detail

Water tank, brick and joinery detail

V003-13_V2_GlebeStudio

Joinery detail